Υλικά
- 1 κοτόπουλο
- 1/2 ποτήρι του κρασιού λάδι
- 2 σκελίδες σκόρδο
- αλάτι - πιπέρι
- λίγη ριγανη
- χυμο απο μισό λεμόνι
Διαδικασία
- Πλένετε το κοτόπουλο
- Καθαρίζετε τις πατάτες και τις κόβετε για φούρνο
- Αλατοπιπερώνετε και ρίχνετε και την ριγανούλα
- Κόβετε το σκορδάκι χοντροκομμένο
- Ταβάζετε όλα στο ταψί σας
- Ρίχνετε και το λάδι με λίγο σκορδάκι
- Ψήνετε για 1,5 ώρα στους 180-200 βαθμούς
- Οταν είναι έτοιμο, το βγάζετε απο το φούρνο ετσι καυτό και ρίχνετε λεμονι
- Ετοιμο!!
Λίγα μυστικά ακόμα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου