Υλικά
• 5 αυγά
• 5 μεγάλες ντομάτες ώριμες
• ½ πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
• 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
• 50 γραμ. φέτα
• 40 γραμ. κεφαλοτύρι (προαιρετικά)
• ⅓ φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
• αλάτι - φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
- Πλένουμε τις ντομάτες, αφαιρούμε τη φλούδα και τα σπόρια και τις ψιλοκόβουμε.
- Σε ένα βαθύ τηγάνι ρίχνουμε τις ψιλοκομμένες ντομάτες, την πιπεριά, το σκόρδο, το λάδι και αλατοπιπερώνουμε. (Προσεκτικά με το αλάτι, λόγω τυριών).
- Ανακατεύουμε τακτικά, να μην μας κολλήσει. Αφήνουμε τη σάλτσα να σιγοβράσει για περίπου 10΄, μέχρι να πιει τα υγρά της.
- Όταν πιεί τα υγρά, τρίβουμε τη φέτα με τα χέρια στο τηγάνι, ρίχνουμε το κεφαλοτύρι και ανακατεύουμε.
- Χτυπάμε τα αυγά και τα ρίχνουμε στη σάλτσα.
- Ανακατεύουμε μέχρι να πήξουν τ᾿ αυγά, να ψηθούν και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου