Υλικά συνταγής
- 2 φιλέτα στήθος κοτόπουλου κοµµένο σε μπουκιές
- 1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
- 1 κρεµµύδι ψιλοκοµµένο
- 2 φλ. τσαγιού µακρύκοκκο ρύζι για πιλάφι
- 5 καρότα κοµµένα σε λεπτές φέτες
- 1 φλ. τσαγιού ψιλοκοµµένα µανιτάρια
- 1 πιπεριά κόκκινη ψιλοκοµµένη
- 5 φλ. τσαγιού ζωμός κότας ή νερό
- 2 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκοµµένος
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Στο ελαιόλαδο ροδίζουμε το κοτόπουλο 4΄-5΄, να αλλάξει χρώμα. Προσθέτουμε τα λαχανικά και ανακατεύουμε 4΄-5΄, να μαραθούν ελαφρώς. Ρίχνουμε το ρύζι και ανακατεύουμε ώστε να λαδωθεί καλά. Προσθέτουμε το ζωμό, αλατοπιπερώνουµε και μισοσκεπάζουµε την κατσαρόλα. Σιγοβράζουμε για 20΄. Στο τέλος πασπαλίζουμε το φαγητό µε τον ψιλοκοµµένο μαϊντανό.
Mερίδες: 4
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου