Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

  Φιλοσοφία μου είναι ότι όλα τα πλάσματα και η φύση αξίζουν σεβασμό και αγάπη! Είμαστε φτιαγμένοι από τα υλικά που είναι φτιαγμένο το σύμπαν.. αν λοιπόν σεβόμαστε τον εαυτό μας δεν μπορούμε παρά να σεβαστούμε και τα πάντα γύρω μας. Δεν είμαστε οι άνθρωποι στην κορυφή της πυραμίδας.. είμαστε μέρος του κύκλου που λέγεται ζωή. Γι αυτό και θεώρησα σημαντικό στο blog να έχω και αυτή τη φιλοζωική σελίδα.
   Ζωάκια ... αξιολάτρευτα, αγνά και κάποιες φορές και παρεξηγημένα! Παρεξηγημένα από ανθρώπους που έχουν άγνοια και τα φοβούνται, αγαπημένα ευτυχώς από όλο και περισσοτέρους όσο περνάνε τα χρόνια.
  Όλα τα ζωάκια τα κατοικίδια και τα άγρια έχουν συναισθήματα, ένστικτα, αγαπάνε, παίζουνε, φοβούνται ακριβώς όπως εμείς οι άνθρωποι. Επίσης έχουν τις οικογένειες τους, κάνουν παιδιά, τα προστατεύουν, τα ταΐζουν, τα αγκαλιάζουν!
  Ταυτόχρονα έχουν ανάγκες, ανάλογα το είδος έχουν ανάγκη από συγκεκριμένες θερμοκρασίες, έχουν ανάγκη να φάνε, να πιουν, να κοιμηθούν και φυσικά να εμβολιαστούν για τη δική τους υγεία και των γύρω.
  Έχουν δικαιώματα για όσα προαναφέρθηκαν καθώς και στη σωστή μεταχείριση καταδικάζοντας την κακοποίηση τους. Για τα παραπάνω θα ξαναγίνουν πιο αναλυτικές αναφορές μέσα στις επόμενες βδομάδες.
 Αυτά τα γενικά για αρχή και για πιο συγκεκριμένα έχουμε ραντεβού κάθε Πέμπτη!!


2 σχόλια:

  1. Γεια!!! Καλώς σε βρίσκω! Αφορμή γι' αυτή την επίσκεψή μου στάθηκε η Κική με τα Λάφυρά της και ομολογώ πως η λέξη "χαμόγελο" και "φιλοζωία" ήταν αρκετές για να με κάνουν να τρέξω μέχρι εδώ!
    Θα τα λέμε! Φιλιά πολλά ή αλλιώς.... ΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
    (Γιάννα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπερααα!! Ευχαριστω παρα πολυ! Και παντα ευχαριστω και την Κικη μου!! Χαρα μου να τα λεμε!! Σμουτσ!!!

      Διαγραφή