Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2015

Το κείμενο της Τετάρτης- Οι άνθρωποι στη ζωή μας..Οι άνθρωποι είμαστε εκ φύσεως κοινωνικά όντα και έχουμε ανάγκη να συναναστρεφόμαστε με άλλους ανθρώπους. Ο σημαντικότερος άνθρωπος που πρέπει να είμαστε σε αρμονία και να αγαπάμε είναι ο ίδιος μας ο εαυτός! Σήμερα όμως θα μιλήσουμε για τους άλλους ανθρώπους στη ζωή μας.
  Οι άνθρωποι που έρχονται στη ζωή μας δεν έρχονται τυχαία. Έρχονται είτε για να μας μάθουν κάτι είτε για να τους μάθουμε. Μαθαίνουμε από την διαφορετικότητα των άλλων και οι άλλοι μαθαίνουν από τη δική μας προσωπικότητα. Ο καθένας βλέπει τα πράγματα με τη δική του οπτική που αν δεν τους συναντήσουμε δε θα μάθουμε αυτόν τον τρόπο σκέψης και αντίστροφα. 
  Είναι και οι άνθρωποι που έρχονται στη ζωή μας σαν άγγελοι όταν τους χρειαζόμαστε πραγματικά. Αυτοί οι άνθρωποι παίζουν καταλυτικό ρόλο στη ζωή μας! Μας δίνουν κουράγιο και μας βοηθάνε να καταλάβουμε την αξία μας και να σταθούμε στα πόδια μας. Δεν είναι κακό να δεχόμαστε βοήθεια, δεν δείχνει αδυναμία. Μερικές φορές μάλιστα είναι απαραίτητο και πάντα βγαίνει σε καλό.  
  Απο την άλλη μπορεί να είμαστε εμείς αυτοί που θα βοηθήσουν και θα σταθούν σε κάποιον άνθρωπο. Όπως και να έχει αν μπορούμε να βοηθάμε κάθε φορά είναι πάντα σημαντικό. Κι ας μην ξεχνάμε ο,τι δίνουμε στη ζωή μας παίρνουμε άρα καλό είναι όποτε μας δίνεται η ευκαιρία να βοηθάμε.
 Οι άνθρωποι φεύγουν απο τη ζωή μας την κατάλληλη στιγμή όταν πια θα έχει πραγματοποιηθεί ο λόγος που μπήκαν στη ζωή μας, είτε ήταν για γνώση είτε για βοήθεια. Πάντως δεν έρχονται τυχαία. 
  Αισθανόμαστε ευγνωμοσύνη λοιπόν για τους ανθρώπους στη ζωή μας και δείχνουμε κατανόηση όταν έρθει η ώρα να φύγουν. 

forest/bosco/xristina
  
  

2 σχόλια:

 1. Πόσο σύμφωνη με βρίσκουν οι σκέψεις σου Χριστίνα μου!
  Γεμάτα αγάπη τα λόγια σου!
  Καλά να περάσεις.
  Καλές γιορτές καρδούλα μου!♥

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σε ευχαριστω παρα πολυ!! Χαίρομαι που σου άρεσε!! Καλές γιορτές με υγεια πανω απο ολα!! ΦΙλακια!!

   Διαγραφή