Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου 2015

Το φαγητό της ημέρας- Παραδοσιακή ιταλική καρμπονάρα(http://www.flora.com.gr/)

Παραδοσιακή ιταλική καρμπονάρα(http://www.flora.com.gr/)



Υλικά για 4 άτομα

  • 500 γρ. σπαγγέτι Νο 6
  • 180 γρ. καπνιστή πανσέτα
  • 3 κουτ. σούπας Flora Soft με βούτυρο
  • 100 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
  • 3 αυγά χτυπημένα (μόνο τους κρόκους)

  • Για την παραδοσιακή, αυθεντική ιταλική καρμπονάρα:
  • Βράζουμε το σπαγγέτι, το στραγγίζουμε και κρατάμε λίγο από το νερό.
  • Σοτάρουμε την καπνιστή πανσέτα με το Flora Soft με βούτυρο.
  • Σε ένα μικρό μπολ ρίχνουμε τα αυγά με την παρμεζάνα και ανακατεύουμε έως ότου γίνει ένα ομοιόμορφο μίγμα.
  • Ρίχνουμε το σπαγγέτι στο τηγάνι που σοτάραμε την πανσέτα.
  • Προσθέτουμε το νερό που κρατήσαμε, συμπληρώνουμε με τα αυγά που έχουμε ανακατέψει την παρμεζάνα και μαγειρεύουμε αναδεύοντας τα ζυμαρικά έως ότου δέσουν.
  • Tabs: ζυμαρικά, πάστα, pasta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου