Πέμπτη, 28 Απριλίου 2016

Το φαγητό της ημέρας- Κολοκυθάκια τηγανητά με αυγά(www.sintagespareas.gr)

Τι χρειαζόμαστε:

  • 1 κιλό κολοκυθάκια
  • 3 αυγά
  • λάδι για τηγάνισμα
  • αλάτι

Πώς το κάνουμε:

  1. Κόβουμε τα κολοκυθάκια σε λεπτές φετούλες.
  2. Βάζουμε το λάδι να κάψει σε αντικολλητικό τηγάνι και ρίχνουμε τα κολοκυθάκια να τηγανιστούν έως ότου ροδίσουν.
  3. Όταν αρχίσουν να ροδίζουν χύνουμε το περισσότερο λάδι αφήνοντας λίγο ίσα να μπορούν να τηγανιστούν τα αυγά.
  4. Ξαναβάζω το τηγάνι στη φωτιά και ρίχνω μέσα στα κολοκυθάκια τα αυγά χωρίς να τα χτυπήσω.
  5. Ανακατεύω με μια ξύλινη κουτάλα για να διαλυθεί το αυγό και να ψηθεί καλά.
  6. Τα βγάζω με τρυπητή κουτάλα σε πιατέλα με απορροφητικό χαρτί για να τραβήξει το περιττό λάδι και αλατίζω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου