Τι χρειαζόμαστε:
- 1 σακουλάκι κους κους
- 1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
- 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
- 1 κολοκυθάκι ψιλοκομμένο
- 1 καρότο ψιλοκομμένο
- 1 ματσάκι μαϊντανό
- 1 ποτήρι έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
- ζωμό από κότα
Πώς το κάνουμε:
- Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, την πιπεριά, το καρότο, το κολοκυθάκι και το μαϊντανό μέχρι να μαλακώσουν.
- Προσθέτουμε το κους κους συνεχίζουμε το τσιγάρισμα για πέντε λεπτά, για να ανακατευτούν οι γεύσεις τους.
- Προσθέτουμε το ζεστό ζωμό, μέχρι να καλυφτεί η επιφάνεια του κους κους, και βράζουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να τραβήξει το ζουμί του…
Λίγα μυστικά ακόμα
Συνοδεύει κρέας ή κότα και φυσικά σερβίρετε και σκέτο... Δοκιμάστε το!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου