Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2016

Το φαγητό της ημέρας- (http://www.naoussasnails.gr/)Σαλιγκάρια Γιαχνί


Υλικά

  •  1 κιλό σαλιγκάρια
  • 4 κρεμμύδια κομμένα σε φέτες
  • 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • Ένα φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • 4 κλωνάρια σέλινο (χωρίς τα φύλλα)
  • Τρείς φρέσκες ντομάτες ή ένα κ.σ πελτέ.
  • Αλάτι, πιπέρι.

Εκτέλεση:

Εκτελέστε πρώτα την Προεργασία Μαγειρέματος
Στη συνέχεια:
  1. Βάζουμε το λάδι σε μια κατσαρόλα και μόλις κάψει ρίχνουμε τα κρεμμύδια και τα σκόρδα μέχρι να γυαλίσουν.
  2. Προσθέτουμε τα σαλιγκάρια και τα αφήνουμε να τσιγαριστούν μέσα στα κρεμμύδια για 5 λεπτά περίπου.
  3. Προσθέτουμε το σέλινο.
  4. Ρίχνουμε και την ντομάτα, φρέσκια ή συσκευασία.
  5. Προσθέτουμε 2 κούπες νερό, ρίχνουμε πιπέρι και αλάτι.
  6. Τα αφήνουμε να μαγειρευτούν για 15 Λεπτά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου