Τρίτη, 30 Αυγούστου 2016

Το φαγητό της ημέρας- Tortilla de patatas (Τορτίγια)(πηγή:http://www.oneman.gr/)

Ταυτότητα : Ομελέτα



Προέλευση: Ισπανία



Κωδ. Όνομα : Ενισχυμένη ομελέτα



Αυτό που κάνει τη διαφορά: Μαγείρεμα σε χαμηλή φωτιά



Μόλις τρία συστατικά αρκούν για να συνθέσουν, ίσως, το πιο χορταστικό ισπανικό πιάτο. Αυγά, πατάτες και κρεμμύδια – κομμένα σε ροδέλες- επιβάλλεται να αργοτηγανιστούν σε ελαιόλαδο, ώσπου να ρουφήξουν όλο το λάδι. Όταν ολοκληρωθεί το μαγείρεμα και από τις δύο πλευρές, θα συνιστούν μια διώροφη φλάτ απόλαυση, που χρησιμεύει ως μπαλαντέρ, σε κάθε γεύμα.



Συστατικά : Προσθέστε στη βάση πιπεριές, μανιτάρια, κολοκυθάκια, μελιτζάνες και κάθε είδους καρυκεύματα. Απαραίτητο συνοδευτικό: σόδες! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου