Κυριακή, 26 Ιουνίου 2016

Το φαγητό της ημέρας- Τορτίγια(πηγή:http://www.sidages.gr/)


Υλικά (Σερβίρει 4)

  • 4 αυγά
  • 4 μέτριες πατάτες
  • 3 κ. σούπας ελαιόλαδο
  • 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 1 κ. γλυκού αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση συνταγής

Πλένουμε, κόβουμε και τηγανίζουμε τις πατάτες.
Χτυπάμε σε ένα μπολ τα αυγά.
Ρίχνουμε τα αυγά στο τηγάνι και προσθέτουμε τις πατάτες και το κρεμμύδι.
Ελέγχουμε την τορτίγια μας σηκώνοντας προσεκτικά την άκρη της με ένα πιρούνι και μόλις ροδίσει την γυρνάμε και ψήνουμε εξίσου από την άλλη.

Σημειώσεις συνταγής

Τορτίγια ή αλλιώς ισπανική ομελέτα!


2 σχόλια:

  1. Εγώ έτσι κάνω την ομελέτα χωρίς το κρεμμύδι!! Δεν ήξερα πως οι Ισπανοί τη λένε τορτίγια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχααχχα οπως κι αν λεγεται πρεπει ειναι νοστιμοοοο! μιαμ μιαμ

      Διαγραφή